dijous, 22 de gener del 2009

Una anglesa: J K Rowling

He decidit dedicar aquesta primera actualització, a una escriptora anglesa que ha marcat a tota una generació amb la seva saga, la qual tracta del nen mag més famós de tots els temps: J.K Rowling.



Aqui us deixo la pàgina web oficial de Harry Potter en català, concretament allà on està escrita l'autobiografia de la autora:

www.harrypottercat.com/fixes/jkrowling/

Com veieu, ja fa bastant de temps que es va escriure aquesta autobiografia, ja que actualment ha sortit a la venda la saga completa (set llibres) i ja queda poc per l'estrena de la sisena pel·lícula, la qual s'estrenarà a l'estiu de l'any que ve.

També ha escrit altres llibres que ajuden a entendre el món de Harry Potter. Són el cas de: El Quidditch de Totes les Epoques, Besties Fantastiques i On Trobar-les, J.K. Rowling vista per J.K. Rowling o el nou llibre Les Rondalles del Bard Gallard.

Francament, jo m'he llegit els set llibres de la saga, i realment la recomano a la poca gent que encara no se la llegida ja que combina molt bé els problemes de qualsevol nen, amb el seu contacte amb tot aquest món fantàstic, i alhora meravellós, ja que, a qui no li agradaria apendre a volar amb escombra, pocions i transfiguració?

Image and video hosting by TinyPic

Del que no puc dir el mateix és sobre les pel·lícules, ja que penso que els guionistes han canviat i han suprimit moltíssimes coses, principalment amb la quinta, la que, per cert, és la pel·lícula més curta de totes, mentre que el llibre és el més llarg. Aqui os deixo una foto dels protagonistes de les pel·lícules: Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley) i Emma Watson (Hermione Granger)

Aqui us deixo els trailers de totes les pel·lícules de Harry Potter fetes fins al moment:

Harry Potter i la Pedra Filosofal (en castellà)



Harry Potter i la Cambra Secreta (en anglés i subtitulat en castellà):



Harry Potter i el Pres d'Azkaban (en anglès)




Harry Potter i el Calze de Foc (en castellà)




Harry Potter i l'Ordre del Fenix (en castellà)




En aquest moment, els fans de la saga estem a l'espera de l'estrena de la 6a pel·lícula Harry Potter i el Misteri del Princep, la qual s'havia d'haver estrenat a finals de 2008, però que finalment no s'estrenarà fins a l'estiu del 2009. Mentrestant, ens haurem de conformar amb el trailer:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada